Το τερμάτισαν: “Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν”! Πανικός: Έφυγαν χωρίς εξηγήσεις οι DIMERA – BELTERRA, απών ο Πιαλόγλου!

Το τερμάτισαν ενώπιον της ΕΕΑ. Το θέατρο του παραλόγου! “Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν” υποστήριξαν οι δικηγόροι της ΠΑΕ! Έφυγαν χωρίς εξηγήσεις οι DIMERA – BELTERRA, απών ο Πιαλόγλου!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σήμερα ήταν μια ιστορική μέρα… ντροπής για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο της υποκρισίας.  Ο κλοιός στένεψε για την τριγωνική σχέση ανάμεσα στην Ξάνθη και την οικογένεια Σαββίδη από τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ποιος θα περίμενε όμως σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ότι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θα… απαρνούνταν τον διοικητικό ηγέτη του, προσπαθώντας να… σώσει ό,τι σώζεται. Κι όμως, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, το έκαναν.

«Πρέπει σήμερα να καταρρίψουμε έναν μύθο. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι απλά πρόεδρος. Η ΠΑΕ ανήκει στον Γιώργο Σαββίδη και στην Κυριακή Σαββίδη, που κάνουν κουμάντο και απλά συμβουλεύονται τον Ιβάν», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από το δικηγορικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, στην κατάθεση του στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ρωτήθηκαν από τα μέλη της επιτροπής για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Εκείνοι απάντησαν ότι η ΠΑΕ ανήκει στην Dimera. Ότι το 91% της Dimera ανήκει στον Νίκο Σαββίδη και το 9% ανήκει στη σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη. Γελάνε και οι πέτρες…

Οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, συνέχισαν, λέγονται ότι ο Καλπαζίδης είναι… τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη και πως έτσι μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει. Πως ο ΚΑΠ από τον τρίτο βαθμό συγγένειας και μετά δεν απαγορεύει σε κάποιον να αγοράσει μια ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, η DIMERA είναι εταιρεία που ανήκει στην BELTERRA. Δύο εταιρείες – κλειδιά στην υπόθεση των καταγγελιών για τις σχέσεις ΠΑΟΚ – Ξάνθης, που εκπροσωπήθηκαν από Κύπριους δικηγόρους.

Οι δικηγόροι αυτοί – όπως ξεκαθάρισε και η Μαρούπα εκ μέρους της ΕΕΑ – αποχώρησαν από την διαδικασία χωρίς καν να δώσουν εξηγήσεις και ενημερώνοντας ότι είχαν κλείσει εισιτήρια και έπρεπε να αποχωρήσουν. Ακόμα ότι είχαν ενημερωθεί την Τετάρτη, παραμονές της συνεδρίασης της Πέμπτης.

Επίσης από την διαδικασία απείχε – έλλειπε ο Πιαλόγλου, που θα μπορούσε να δώσει αρκετές απαντήσεις.

Κωμικοτραγικά πράγματα…

To Top