Το τερμάτισε! Έκανε τατουάζ στα πόδια του «παπούτσια ΝΙΚΕ» γιατί κουράστηκε να πληρώνει για υποδήματα (video)

Ήθελε να σχεδιάσει στα πόδια του, τα αγαπημένα του NIKE παπούτσια, γιατί κουράστηκε να πληρώνει για παπούτσια. Οπότε με το τατουάζ, θα φαίνεται πως φοράει παπούτσια, αλλά θα είναι ξυπόλητος.

Έχουμε δει τρέλες και τρέλες να υλοποιούνται σε τατουάζ από tattoo artist, ωστόσο αυτό που έκανε ένας τύπος στο Μάντσεστερ μάλλον ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Ο tattoo artist Dean Gunther, που έχει κατάστημα στο Μάντσεστερ, αποκάλυψε σε TikTok και Instagram το περίεργο τατουάζ που του ζήτησε ένας πελάτης, το οποίο το έφερε εις πέρας.

Ο άντρας αυτός ήθελε να του σχεδιάσει στα πόδια του, τα αγαπημένα του NIKE παπούτσια, καθώς όπως είπε, κουράστηκε να πληρώνει για παπούτσια. Οπότε με το τατουάζ, θα φαίνεται πως φοράει παπούτσια, αλλά θα είναι ξυπόλητος.

Ο 34χρονος tattoo artist είπε στο NeedToKnow.online πως «ήθελα να δημιουργήσω την ψευδαίσθηση ότι το άτομο αυτό φοράει παπούτσια, παρόλο που είναι ξυπόλητος». Ο Dean χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να ζωγραφίσει πάνω του αρχικά το σχέδιο και άλλες οκτώ ώρες για να χτυπήσει το τατουάζ και στα δύο πόδια.

Το αποτέλεσμα; Το αφήνουμε ασχολίαστο…

2

To Top