Το τετ α τετ με τον Πορτογάλο και ο «καυτός» Νέρι

Ο Νέρι Καστίγιο πέτυχε τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια και δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι μέσα στο γήπεδο, θα αποτελέσει τον ηγέτη και σκόρερ της ομάδας στην τελική ευθεία. Ο Μεξικάνος του Άρη δέχθηκε τα εύσημα και την αναγνώριση από τον Μανουέλ Μασάδο σε τετ α τετ που είχαν. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για την αγωνιστική αφύπνιση του 27χρονου επιθετικού, με πιο χαρακτηριστική την αναφορά για τον «καυτό Νέρι».

Ο Καστίγιο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε πολύ καλή κατάσταση. Αγωνιστική και ψυχολογική. Ποτέ, όπως τόνισε και ο ίδιος δεν ήταν εμπόδιο το οικονομικό για την αγωνιστική του παρουσία. «Δεν παίζω για τα χρήματα» είχε τονίσει σε ένα ξέσπασμά του, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και το πρώτο γκολ που πέτυχε φέτος.

Ο επιθετικός του Άρη, όπως τονίζουν άτομα που τον γνωρίζουν καλά, βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο και στην απόδοσή του. Από την πρώτη στιγμή και ενώ τέθηκε θέμα να αποχωρήσει από την ομάδα, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος. «Θέλω να μείνω για να βοηθήσω, θέλω να δείξω τι μπορώ να προσφέρω σε αυτήν την ομάδα, στην οποία προτίμησα να αγωνιστώ το καλοκαίρι γιατί δέθηκα μαζί της…» ήταν τα λόγια του Καστίγιο προς τους ανθρώπους του Άρη.

Από κει και πέρα, σημαντικό ρόλο, βέβαια, για την εξαιρετική του εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας έπαιξε και το τετ α τετ που είχε τις προηγούμενες μέρες με τον Μανουέλ Μασάδο.

«Γνωρίζω ποιος είσαι ποδοσφαιρικά, σε πιστεύω, είσαι ποδοσφαιριστής με μεγάλες δυνατότητες, μην αδικείς τον εαυτό σου» του είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, με τα λόγια του να έχουν θετικό, όπως αποδείχτηκε, αντίκτυπο, μέσα στο γήπεδο. Ο Καστίγιο είναι, άλλωστε παίκτης ψυχολογίας. Αρκεί να συνεχίσει έτσι και να αφήνει το ταλέντο του να «νικάει»…

Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζονται για την «αγωνιστική επιστροφή» του. Πιο χαρακτηριστικό αυτό του μεγάλου σε επισκεψιμότητα σάιτ «goal.com» σύμφωνα με το οποίο: «Ο Καστίγιο παρέμεινε… καυτός με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Δόξα Δράμας. Ο Νέρι έχει επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνιστική δράση…».

Ο κόσμος του Άρη περιμένει και τη συνέχεια…

 

To Top