ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τμήμα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Άρη δίπλα στην αντρική ομάδα (photos)

Στην προπόνηση της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Από την άλλη η ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο, διά της προέδρου του τμήματος, Βασιλικής Νικολακάρου, προμηθεύτηκε ένα εισιτήριο διαρκείας, ως ένδειξη στήριξης στην ομάδα του Άρη.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Το τμήμα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του ΑΡΗ (Α.Σ.Α.Θ. ο ΑΡΗΣ) είναι στο πλευρό της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανταποδίδει τη στήριξη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μίλησε στους προπονητές και τους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη σεζόν που έρχεται. Μεταξύ των αθλητών και ο μικρός Σπύρος, το νέο απόκτημα του Α.Σ.Α.Θ. ο ΑΡΗΣ, ο οποίος θέλει να καλωσορίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, και δη νεαρά, στην οικογένειά του.

Η ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο, διά της προέδρου του τμήματος, Βασιλικής Νικολακάρου, προμηθεύτηκε ένα εισιτήριο διαρκείας, ως ένδειξη στήριξης στην ομάδα του ΑΡΗ. Η κα Νικολακάρου ευχήθηκε από την πλευρά της στον κ. Παπαγεωργίου μία καλή όσο το δυνατόν καλύτερη σεζόν για την ανδρική ομάδα και καλή επιτυχία στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ».

To Top