ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το τρίπτυχο Σάσα – Σούντγκρεν – Μπα και η μεσοεπιθετική πολυφωνία

Οι αποφάσεις για τους βασικούς παίκτες στη θέση του τερματοφύλακα και του κεντρικού επιθετικού δεν είναι οι μοναδικές που απασχολούν τον Μίχαελ Ένινγκ για το ματς με τη Λαμία, καθώς οι Λούκας Σάσα και Αμπού Μπα έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στην ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο πρώτος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη θέση του δεξιού μπακ, ως λύση ανάγκης, αφού απουσίαζε ο άτυχος Ντάνιελ Σούντγκρεν καταφέρνοντας να ανταποκριθεί σε πολύ καλό βαθμό.

Αντίστοιχα, τη θέση του Σάσα στο κέντρο κάλυψε ο Μπα, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του έδειξε πως αξίζει να πάρει ακόμα μία ευκαιρία ως βασικός στα αμυντικά χαφ.

Ουσιαστικά ο Ένινγκ καλείται να αποφασίσει και για αυτές τις δύο θέσεις και για το αν θα επαναφέρει τον Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, σενάριο που φαντάζει πιο πιθανό ή αν θα διατηρήσει για δεύτερο σερί αγώνα το… εναλλακτικό πλάνο που ακολούθησε στο ματς με την ΑΕΚ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν πολλές λύσεις για τον Γερμανό τεχνικό, με δεδομένο πως ένας εκ των Λάρσον ή Ντιγκινί θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Γκάμα και Φετφατζίδης είναι οι… σίγουροι και από εκεί και πέρα ο Ένινγκ έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Μαντσίνι, Μαρτίνες και Λάρσον ή Ντιγκινί, με τον Τόνσο να παραμείνει εκτός ομαδικού προγράμματος λόγω τραυματισμού στο γαστροκνήμιο.

To Top