Το τρίπτυχο της… νίκης: Υπομονή, πίεση και κόντρα επιθέσεις θέλει ο Κάμπος!

Τους τρεις παράγοντες που θα βοηθήσουν τον Άρη να φτάσει πιο εύκολα και χωρίς άγχος στη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ανέλυσε ο προπονητής των “κίτρινων, Πάουλο Κάμπος, στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Ο βραζιλιάνος τεχνικός γνωρίζει ότι την Κυριακή θα συναντήσει απέναντι του μία ομάδα που όπως όλες της κατηγορίας θα αγωνιστεί έχοντας το μυαλό της -σε πρώτη φάση- στην διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.

Τι συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του;

1. Υπομονή: Πρόκειται για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδια και για μία ομάδα που όπως και όλες οι άλλες θα “ταμπουρωθούν” στην άμυνα τους. Οι παίκτες του Κάμπος θα κληθούν για ακόμα μία φορά να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να μην παρασυρθούν από τον αργό ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι φιλοξενούμενοι.

2. Πίεση στα 3/4 του γηπέδου: Η άμυνα του Εθνικού δεν φημίζται για την σταθερότητα της. Όπως άλλωστε και οι περισσότερες της κατηγορίας. Αρκετά επιρρεπής στα λάθη τόσο στο χώρο του κέντρου όσο και της άμυνας. Αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κάμπος που θέλει τους παίκτες του να πιέζουν στα 3/4 του γηπέδου και να δημιουργούν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για το εύκολο λάθος του αντιπάλου.

3. Αντεπιθέσεις: Επιθετικά η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι ένα σύνολο που στηρίζει την δημιουργία του παιχνιδιού από τα άκρα. Σπανίως επιχειρεί επιθέσεις κατά μέτωπο.Αμυντικά ο Άρης δεν θα έχει τα σοβαρά προβλήματα, εφόσον φυσικά εμφανισθεί σοβαρός. Θεωρείται δεδομένο ότι πέρα από το παιχνίδι κατοχής οι “κίτρινοι” θα παραχωρήσουν χώρο στον αντίπαλο, ώστε να ανοίξουν οι αποστάσεις των γραμμών του, να δημιουργηθούν κενά και να μπορέσει ο Άρης να “χτυπήσει”  με αντεπιθέσεις την αντίπαλη άμυνα για να σφραγίσει το “τρίποντο”.

To Top