Το τραγικό λάθος του Πουλίδο και οι ευθύνες του Σούλη

Για μια ακόμη φορά ο Άρης χάνει πολύτιμους βαθμούς προδομένος από τα δικά του λάθη. Σε μια κρύα φάση, κόντρα στην ροή του αγώνα οι κίτρινοι δέχθηκαν γκολ από την Ξάνθη στο 52′ και μετά έτρεχαν. Και μετά όλοι έφταιγαν πλην από τον ίδιο τον Άρη.

Ο Άρης δέχθηκε το 0-1 από λάθη επαναλαμβανόμενα. Πάλι από στημένη φάση, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας και κυρίως του Ρουμπέν Πουλίδο. Νέα μαχαιριά στην καρδιά της άμυνας.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν για μια ακόμη φορά ο αδύναμος κρίκος, βάσει της εξέλιξης του αγώνα. Αποτελεί αποδεδειγμένα φέτος την αχίλλειο πτέρνα του Άρη και έχει συνδυάσει την παρουσία του με λάθη που κόστισαν πολύτιμους βαθμούς σε ουκ ολίγα παιχνίδια. Είναι θεωρητικά ο πιο έμπειρος παίκτης, κι όμως στην πράξη δεν έχει ανταποκριθεί.

Από κει και πέρα, οι ευθύνες βαρύνουν και (σήμερα) τον Σούλη Παπαδόπουλο. Άλλοθι και ελαφρυντικά δεν υπάρχουν πλέον. Είναι εδώ και επτά αγωνιστικές στον πάγκο του Άρη, έχει τη διαχείριση, δουλεύει καθημερινά και η ομάδα δέχεται γκολ που φωνάζουν ότι χρειάζεται δουλειά στις προπονήσεις ή σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο. Τόσο σήμερα όσο και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Άρης θέλει ουσία και πράξεις, αλλά αυτά δεν φαίνονται στο γήπεδο, όσο κι αν αναζητούνται πάντοτε δικαιολογίες. Ο καθένας στον Άρη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

To Top