ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… τρικ με Πάλμα φορ και Γκρέι στον πάγκο δεν λειτούργησε

Ο Άλαν Πάρντιου θέλησε να προσεγγίσει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στον Ολυμπιακό και οδήγησε στην ανατροπή.

Σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, ο Άγγλος προπονητής θεώρησε πως ο Πάλμα έχει να δώσει περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο, αν αγωνιστεί στην θέση του φορ και αφήσει τον Γκρέι στον πάγκο. Όπως είχε πει και πριν λίγες μέρες, στόχος του είναι η ομάδα να παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και εκεί θέλησε να “χτυπήσει”, στην σπιρτάδα και την ταχύτητα του Πάλμα.

Ωστόσο, δυστυχώς αυτό φάνηκε σαν μία καλή ιδέα μόνο στο “χαρτί”. Ο Άρης ουδέποτε κατάφερε να απειλήσει ολοκληρωτικά στην αναμέτρηση έχοντας αχρείαστα την μπάλα στην κατοχή του, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Όταν ο Γκρέι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ήταν πλέον αργά. Δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης και θα λέγαμε πως φάνηκε να είναι χαμένος καθώς ακόμα δείχνει να μην έχει την κατάλληλη φόρμα αλλά και τα απαραίτητες “ανάσες” για να αγωνιστεί στο 100%.

Τα παθήματα πρέπει να γίνουν μαθήματα και ο κόουτς, σε συνεργασίες με τους παίκτες, πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να μην έρθουν ξανά ανάλογες “πικρές” βραδιές…

To Top