ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το τριπλό μήνυμα του Κουέστα για ομάδα, στόχους και… Χουλιάν

Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν και παραμένει ένα από τα πρόσωπα της φετινής πορείας του Άρη. Με τις χθεσινές του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ 3, έστειλε το… τριπλό μήνυμα, ως σημείο αναφοράς όλου του Άρη.

Ο Ισπανός κατέγραψε από τη μια, το πώς βιώνουν οι ποδοσφαιριστές τον μεγάλο ανταγωνισμό του ρόστερ, γνωρίζοντας ότι ο φετινός Άρης έχει ένα πολύ καλό υλικό. “Πρέπει να παίζουν έντεκα σε κάθε παιχνίδι κι αυτό το ξέρουμε όλοι. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολλοί ΄και καλοί παίκτες στην ομάδα, κάτι που το ξέραμε στα αποδυτήρια, ότι την μια Κυριακή θα παίζει ο ένας και την άλλη ο άλλος”… όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, όμως, “απάντησε” στο γεγονός ότι και ο ίδιος από βασικός βρέθηκε είτε στην εξέδρα, είτε στον πάγκο, ομολογώντας ότι το μυστικό είναι είναι η σκληρή δουλειά.  “Όταν δεν έπαιζα πράγματι, ήταν μια όχι ευχάριστη κατάσταση, σε κανέναν άλλωστε δεν αρέσει όταν δεν παίζει.  Στο διάστημα που δεν έπαιζα αυτό έκανα και γω, δούλευα και περίμενα, κάτι που το έβλεπα και γω, το έβλεπε και η ομάδα και ήρθε η σειρά μου. Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα πάντα, γνωρίζοντας ότι η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ” υπογράμμισε.

Και φυσικά το τρίτο μήνυμα είχε να κάνει με τους στόχους της ομάδας, εκεί όπου εμφατικά είπε αυτό που νιώθει όλος ο κόσμος: “Εάν με ρωτάτε προσωπικά, τα θέλω όλα! Και κύπελλο και 2η θέση, αυτό είναι άλλωστε και το κλίμα που υπάρχει στ’ αποδυτήρια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός, όποιος έρχεται από τον πάγκο βοηθάει και δίνει τον καλύτερο του εαυτό, διεκδικώντας την 2η θέση και το κύπελλο”.

To Top