ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… τρις εξαμαρτείν! Οι δυο ήττες από τον ΠΑΣ που πλήγωσαν και η αντίδραση του Άρη

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναζητεί την πρώτη νίκη στα πλέι οφ και περιμένει να “χτυπήσει” με στόχο την 3η θέση, προσπερνώντας την ΑΕΚ.

Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι φυσικά να κερδίσει ο ίδιος τον ΠΑΣ την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που δεν έκανε τις άλλες δυο φορές φέτος. Μάλιστα και οι δυο ήττες από την ομάδα των Ιωαννίνων έχουν πληγώσει τους κιτρινόμαυρους.

Η πρώτη (0-5) στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν και η πιο βαριά, όχι μόνο από τον ΠΑΣ, αλλά η πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας του κι αυτό “λέει” πολλά.

H δεύτερη (2-0) στους Ζωσιμάδες αποτέλεσε την αφορμή να προκληθεί εσωτερική κρίση, ν’ αποχωρήσει ο Άκης Μάντζιος και να βαδίσει με κλυδωνισμούς η ομάδα. Τρίτη φορά δεν χωράει. Το… τρις εξαμαρτείν, άλλωστε εδώ ισχύει γάντι.

Όλα αυτά έχουν… αναλυθεί στο μυαλό και στην σκέψη των κιτρινόμαυρων και ετοιμάζονται να βγάλουν αντίδραση την Κυριακή, αναγνωρίζοντας και την ουσιαστική, αλλά και την ηθική σημασία ενός “τρίποντου”. Ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις και ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζεται να στείλει το μήνυμα της επίθεσης για την νίκη!

 

To Top