ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το τρις… εξαμαρτείν! Τρεις φορές προηγήθηκε, δεν το “τελείωσε” και το πλήρωσε

Το τρις… εξαμαρτείν για τον Άρη στα δυο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης! Δυο φορές προηγήθηκε, δεν “τελείωσε” το παιχνίδι και το πλήρωσε ακριβά.

Ο  Άρης είχε να επιδείξει ένα σερί μια και κέρδιζε όλα τα ματς στα οποία έβρισκε πρώτος δίχτυα! Όμως στα δυο τελευταία κατάφερε να πετάξει πέντε βαθμούς που κρατούσε στα χέρια του και τώρα θα τον είχαν πιο κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και σίγουρα χωρίς τη φθορά των αποτυχιών. Και δεν είναι μόνο αυτά τα δυο.

Συγκεκριμένα:

Χθες, στο πρώτο ημίχρονο κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει το 0-3 για τον Άρη, αν εκμεταλλευόταν κάποιες καλές στιγμές που είχε μετά το 0-2, ειδικά στη φάση με τον Σαμόρα. Αυτό δεν έγινε, ήρθε το 1-2 για τον Αστέρα και η συνέχεια είναι γνωστή…

Είχε προηγηθεί χρονικά ο αγώνας με την Λαμία… Ο Άρης προηγήθηκε δυο φορές, έπρεπε να “καθαρίσει” το παιχνίδι αλλά δεν το έκανε και ισοφαρίστηκε δυο φορές (1-1 και 2-2).

Και πριν την Λαμία οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να “τελειώσουν” και το ματς με την νεοφώτιστη Κηφισιά, μετά το 1-0.  Δεν συνέβη αυτό και τελικά έγινε το 1-1.

Επτά χαμένοι και πολύτιμοι βαθμοί!

To Top