Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προτίθεται να απαγορεύσει τις αθλητικές εκδηλώσεις της Τετάρτης

Σε κίνδυνο τίθενται ξανά τα δύο προγραμματισμένα ματς Κυπέλλου της Τετάρτης καθώς η Πολιτική Προστασία σύμφωνα με πληροφορίες θα βάλει stop σε αθλητικά events.

Ουσιαστικά έχουν μείνει σε σχέση με το Κύπελλο δύο προγραμματισμένοι αγώνες για την Τετάρτη. Ένας που είναι το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και ένα το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κάνει αίτημα αναβολής.

Ήδη έχουν αναβληθεί τα ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό λόγω των καιρικών συνθηκών. Ωστόσο τα πράγματα δεν δείχνουν να είναι καλά ούτε την Τετάρτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το αρμόδιο Υπουργείο της Πολιτικής Προστασίας προτίθεται να βγάλει απαγόρευση και για όλα τα αθλητικά δρώμενα της ημέρας εκείνης και άρα και για τα δύο παιχνίδια του θεσμού του Κυπέλλου. Από την ΕΠΟ προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τα 2 αυτά ματς.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Άρη έχει ταξιδέψει από σήμερα το μεσημέρι για τη Λαμία, ώστε να δώσει κανονικά το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα με την τοπική ομάδα.

To Top