Το φάιναλ φορ στο Παλέ κέρδισε το χειροκρότημα και την αναγνώριση! (photos)

Το φάιναλ φορ μπάσκετ με αμαξίδιο στο Παλέ κέρδισε το χειροκρότημα και την αναγνώριση όλων!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Διαβάστε την σχετική αναφορά από το κιτρινόμαυρο τμήμα και δείτε τις φωτογραφίες:

“Μεγάλος νικητής του μικρού τελικού ήταν η ομάδα του ΠΑΣΚΑ Αθηνών. Σε μια κλειστή αναμέτρηση με δυνατές άμυνες και συνεχείς διακυμάνσεις του σκορ η ομάδα του ΠΑΣΚΑ ανακηρύχθηκε νικήτρια με 53 – 43 . Μέχρι και την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι χέρι στο σκορ .

Από τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και έπειτα , η ομάδα του ΠΑΣΚΑ προηγήθηκε μέχρι και με 14 πόντους , με εμφανή όμως αστοχία για τους παίκτες του Άρη . Έκτοτε δεν έχασε το προβάδισμα , ακόμα και όταν ο Άρης πίεσε και έριξε την διαφορά στους 6 πόντους . Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την εμφανή αδυναμία του Άρη στο σκοράρισμα .

Στον μεγάλο τελικό νικητής αναδείχτηκε ο Άτλας Αθηνών σπάζοντας το πολύ δυναμικό σύνολο του ΑΣΚΑ Ηρακλείου στην τελευταία περίοδο . Το κύπελλο παραμένει λοιπόν στον Άτλα για ακόμα μία φορά . Συγχαρητήρια θερμά στον κυπελλούχο Άτλα αλλά και εύσημα στο πολύ μαχητικό και αξιοπρεπέστατο σύνολο του Ηρακλείου .

Κατά την διάρκεια και των δύο τελικών τίμησαν με την παρουσία τους και τις χορευτικές τους ικανότητες τα τμήματα του Α.Σ. ΆΡΗ , ξεσηκώνοντας τους θεατές αλλά και για ακόμα μία φορά τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. Άρη .

Το τριήμερο των εκδηλώσεων έκλεισε με την τελετή λήξης , όπου έγιναν οι ανάλογες βραβεύσεις σε όλες τις ομάδες αλλά και στους επίτιμους προσκεκλημένους . Τιμώμενα πρόσωπα ήταν η κυρία Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά και η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου . Κοντά στην διοργάνωση ήταν φυσικά και εξέχουσες προσωπικότητες την τοπικής αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την παρουσία του στον τελικό μας τίμησε ο Νίκος Γκάλης , ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να φωτογραφίζεται με τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο . Φυσικά άξιος συνδιοργανωτής ήταν και ο δικός μας πλέον Χάρης Παπαγεωργίου , ο οποίος από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την δημιουργία του Final Four , μετείχε ενεργά στην επιτυχή ολοκλήρωση του.

Άξιες συγχαρητηρίων και τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ. του Άρη Wheelchair B.C. οι κυρίες Βίκυ Νικολακάρου και Ελένη Γρηγοράκη . Χωρίς την συνεισφορά και των τριών πλέον μελών της οικογένειας μας , δεν θα ολοκληρωνόταν με απόλυτη επιτυχία αυτή η διοργάνωση .

Καλή επιστροφή σε όλες τις ομάδες και ραντεβού πλέον στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση”.

To Top