Το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδι στο Παλέ – Το κάλεσμα του Άρη!

Ευκαιρία διάκρισης και κατάκτησης ενός ακόμα τίτλου για την ομάδα μπάσκετ αμαξιδίου του Άρη, καθώς η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο Παλέ, την έδρα των «κιτρινόμαυρων».

«Το Final Four του 20ου Κυπέλλου Μπάσκετ με Αμαξίδιο θα φιλοξενηθεί από τον Άρη WBC , στο Nick Gallis Hall , το διήμερο του Σαββάτου 01 και της Κυριακής 02 Δεκεμβρίου 2018 . Η δεύτερη σε τάξη γιορτή του μπάσκετ με αμαξίδιο , διοργανώνεται για πρώτη φορά στην έδρα του Αυτοκράτορα Άρη , εκεί όπου το ελληνικό μπάσκετ γνώρισε μεγάλες στιγμές καθηλώνοντας την Ελλάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες για πολλά χρόνια .

Ο Άρης WBC και η ΟΣΕΚΑ υπόσχονται άψογη διοργάνωση έτσι ακριβώς όπως αρμόζει στην αίγλη και στο εμβληματικό μεγαλείο του συγκεκριμένου γηπέδου .

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την μπασκετική Θεσσαλονίκη , με δωρεάν είσοδο , παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και πολλά event για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού κατά την διάρκεια του διημέρου των αγώνων. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ» αναφέρει στο σημερινό κάλεσμα προς τον κόσμο το «κιτρινόμαυρο» τμήμα μπάσκετ αμαξιδίου.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων που φέρνει τον Άρη απευθείας στη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ:

To Top