Το φλας μπακ της Superleague με τα… χορευτικά του “Φέτφα κόντρα στον Ατρόμητο”

Το φλας μπακ της Superleague με τα… χορευτικά του “Φέτφα κόντρα στον Ατρόμητο” για την 13η αγωνιστική.

Αναλυτικά η σημερινή αναφορά της λίγκας:

Με νέα πρόσωπα στους πάγκους τους εμφανίστηκαν δύο ομάδες στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Και βέβαια η μια αλλαγή είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τον Ατρόμητο, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον αγώνα με τον Άρη. Την ομάδα, που είχε ξεκινήσει στη σεζόν. Μάλιστα γίνεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τον Άρη να ισοφαρίζει δύο φορές, στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου για το τελικό 2-2. Το γκολ του Φετφατζίδη κρατά τον Άρη αήττητο για επτά αγώνες.

Με προπονητή… ολίγων ημερών τον πρώην της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, παρουσιάζεται και ο Αστέρας Τρίπολης, έχοντας απολύσει τον Μπόρχα Χιμένεθ. Και ο Αστέρας δεν μπορεί να συνδυάσει την αλλαγή με νίκη, καθώς η ΑΕΛ αποσπά το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ νικά την Ξάνθη με 2-0 στα τελευταία δέκα λεπτά και ο Ολυμπιακός περνά εύκολα από το Αγρίνιο με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος δύο αήττητες ομάδες στον πρώτο γύρο. Και οι δύο έχουν κάνει από τέσσερις ισοπαλίες.

Παράλληλα ο Παναιτωλικός έγινε η έκτη ομάδα στην ιστορία, που δεν κάνει νίκη στον πρώτο γύρο, κλείνοντας με τέσσερις ισοπαλίες. Παραμένει πάντως σε απόσταση βολής από τον Πανιώνιο, που γνωρίζει την ήττα από την ΑΕΚ με 5-0.

Στο «Σπύρος Λούης» η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη για τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι του. Ξέρει ότι από την επόμενη μέρα η ΑΕΚ περνάει σε… ιταλικά χέρια. Μάλιστα στο παιχνίδι αυτό έχουμε και το πρώτο χατ τρικ της σεζόν, με τον Προτογάλο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η Λαμία συνεχίζει την ανοδική της πορεία νικώντας τον ΟΦΗ με 2-1, για να τερματίσει στον πρώτο γύρο στη μέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό, που έρχεται ισόπαλος 1-1 στο Βόλο.

Στα μισά του πρωταθλήματος στην κορυφή: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ 31, ΑΕΚ 21, ΑΕΛ, ΟΦΗ και Ξάνθη από 19.
Στις τελευταίες θέσεις:  Παναιτωλικός 4, Πανιώνιος 6, Αστέρας Τρίπολης 12, Βόλος 14.

08.12.2019: Ατρόμητος – Άρης 2-2
(24’ Βέλλιος, 86’ Μανούσος – 45’+ Μπρούνο Γκάμα, 90’+ Φετφατζίδης)

To Top