ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “φλερτ” του Μοχάναντ Αλί με τη… μισή Ευρώπη

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Άρη είναι ο Μοχάναντ Αλί, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο της… μισής Ευρώπης, αλλά μόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 έπαιξε στην Πορτογαλία με την Πορτιμονένσε.

Το καλοκαίρι του 2019 η Γιουβέντους πρόσφερε 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 21χρονο στράικερ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε αφού οι Ιταλοί τον ήθελαν σε πρώτη φάση για την δεύτερη ομάδα τους.

Εκείνη την εποχή είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, όπως η Κάλιαρι, η Σλάβια Πράγας, η Μίντιλαντ, η Γκενκ, η Γαλατασαράι, η Αλ Αϊν από τα Εμιράτα η Αλ Ντουχαϊλ από το Κατάρ, αλλά και από την ΑΕΚ. Ένα σενάριο που υπάρχει είναι ότι τότε δέχτηκε επίσημη κρούση και από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά η ομάδα του Αλ Σόρτα προτίμησε να τον κρατήσει.

Λίγους μήνες αργότερα, ήταν σειρά των Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Φενέρμπαχτσε, Χατάισπορ, Μαλάτιασπορ, Μπασακσεχίρ (Τουρκία), Αχμάντ Γκρόζνι (Ρωσία), Αλ Ουάκρα (Κατάρ) και μία ομάδα από την Ιαπωνία να κάνουν πρόταση για την απόκτηση του Μοχανάντ Αλί, αλλά την… καρδιά του κέρδισε η Αλ Ντουχαϊλ, που τον υπέγραψε για πέντε χρόνια τον Ιούλιο του 2019 μέχρι να γίνει από χθες και επίσημα παίκτης του Άρη.

To Top