Το φύλλο αγώνα του Τριτσώνη «καίει» την ΑΕΚ και υπογράφει τον υποβιβασμό! (photos)

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι για την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο ρέφερι, Σταύρος Τριτσώνης ανέγραψε σ’ αυτό την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ με την επίτευξη του 1-0 με καδρόνια, ξύλα, μπουκάλια και παντός είδους αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Αναφέρει τον τραυματισμό του παίκτη των φιλοξενούμενων, Οσκαρ Λουσέρο από την επίθεση και τη μεταφορά του κατά δήλωση της ομάδας της Κομοτηνής στο ιατρείο του γηπέδου, αλλά και το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ στα αποδυτήρια των ρέφερι, όπου χρειάστηκε να επέμβουν τα ΜΑΤ σημειώνοντας, μάλιστα, πως το Φ.Α. έκλεισε παρουσία τους εντός του χώρου.

Ταυτόχρονα, ο Τριτσώνης ανέφερε στο Φ.Α. πως 20 λεπτά μετά την διακοπή και αφού είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσει κατά πόσο εφικτό είναι να συνεχιστεί το ματς. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, ανέφερε πως δεν μπορούσε να συνεχιστεί το ματς, καθώς το γήπεδο θύμιζε κρανίου τόπος με σκισμένα δίχτυα, με σπασμένους πάγκους, χωρίς σημαιάκια στα κόρνερ και αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες εν όψει της κλήσης της την προσεχή Τρίτη (16/4) από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague και απ’ ό,τι φαίνεται την Πέμπτη (18/4) θα μπει η υπογραφή στον υποβιβασμό της στη Football League.

To Top