ΜΠΑΣΚΕΤ

Το χάντμπολ του Άρη δίπλα στην ΚΑΕ! Δώρο δύο διαρκείας του μπάσκετ σε φίλους της ομάδας

Το τμήμα χάντμπολ του Άρη στέκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Άρης με την αγορά δύο εισιτηρίων διαρκείας και τη δωρεά τους σε φίλους της ομάδας που δεν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρεται: «Το τμήμα χάντμπολ του Άρη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον σύλλογο και δεν θα μπορούσε να λείπει από την προσπάθεια ενίσχυσης του μπασκετικού τμήματος.

Δύο εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ αγοράστηκαν από το χάντμπολ και θα μοιραστούν σε Αρειανούς που λατρεύουν την ομάδα αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και θα μοιραστούν στις ακαδημίες τα νέα αυτοκόλλητα του χάντμπολ για να δηλώνουν τα νέα παιδιά περήφανοι αθλητές του Άρη!».

Η σχετική ενημέρωση και από τον Ερασιτέχνη: “Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Σ. ΑΡΗΣ αγόρασε και κληρώνει δύο από τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τα οποία έχει προμηθευτεί ο Ερασιτέχνης και τα διαθέτει στους φίλους της ομάδας.

Στην κλήρωση μπορούν να πάρουν μέρος άνεργοι και φοιτητές, οι οποίοι από σήμερα Παρασκευή (13/12) μέχρι την Πέμπτη 19/12 στις 12:00, μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, ΑΜΚΑ) στη διεύθυνση [email protected].

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 19/12 στις 12:30 και οι νικητές θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Για να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, οι δύο τυχεροί πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας τους ή το φοιτητικό πάσο για τη χρονιά 2019-20″.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το τμήμα χάντμπολ του Άρη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον σύλλογο και δεν θα μπορούσε να λείπει από την προσπάθεια ενίσχυσης του μπασκετικού τμήματος. Δύο εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ αγοράστηκαν από το χάντμπολ και θα μοιραστούν σε Αρειανούς που λατρεύουν την ομάδα αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Παράλληλα κυκλοφόρησαν και θα μοιραστούν στις ακαδημίες τα νέα αυτοκόλλητα του χάντμπολ για να δηλώνουν τα νέα παιδιά περήφανοι αθλητές του Άρη! #aris #aristhessaloniki #arishandball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Handball Club 1984 (@arishandball) στις

To Top