ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το χαστούκι στον Τσαγκαράκη και η φυγή του παίκτη-θύτη στον λόφο! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα Χανιά τον Απρίλιο του 2015, σε ποδοσφαιρικό αγώνα Ά τοπικού πρωταθλήματος, με θύμα τον Πέτρο Τσαγκαράκη, διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης Άρης – Παναιτωλικός για την Super League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Κορωνίδα και ΙΝΚΑ ένας παίχτης έσπρωξε και χαστούκισε τον διαιτητή της αναμέτρησης Τσαγκαράκη, όταν ο δεύτερος του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε υπόδειξη πέναλτι, αποβάλλοντάς τον.

Όπως αναφέρει το neatv.gr: «Ο παίχτης μενόμενος έσπρωξε το διαιτητή και στη συνέχεια τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο! Βέβαια, ο διαιτητής κ. Τσαγκαράκης διέκοψε αμέσως το παιχνίδι και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να διασφαλίσει τη σωματική του ακεραιότητα.

O παίχτης μάλιστα μόλις είδε την αστυνομία έτρεξε στο λοφάκι που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο προκειμένου να ξεφύγει! Όπως είναι λογικό, ο συγκεκριμένος παίκτης κινδυνεύει με πολύ βαριά καμπάνα και η ομάδα του θα χάσει το παιχνίδι με το ΙΝΚΑ στα χαρτιά.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κορωνίδα, με αφορμή το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο παιχνίδι της Κορωνίδας με το ΙΝΚΑ και την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής Πέτρος Τσαγκαράκης από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βάμου Νίκο Παπαδάκη».

Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά με τον Τσαγκαράκη να κλείνει το φύλλο αγώνα εις βάρος της ομάδας του παίκτη που του επιτέθηκε.

To Top