Η ξεχωριστή μέρα για τον Μάρκο και το χειροκρότημα στον… διεθνή Βελλίδη! (video)

Ο Μάρκος Βελλίδης είδε τους κόπους του να ανταμείβονται με την κλήση του στην Εθνική και αποχωρώντας από το φιλικό με τον ΠΑΣ δέχτηκε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του Άρη!

Με ανεξίτηλο χρώμα γράφτηκε η χθεσινή ημέρα στη μνήμη του Μάρκου Βελλίδη, καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Φερνάντο Σάντος, μετά τον ντόρο που προκάλεσαν οι επιλογές του στη θέση του τερματοφύλακα για την τελική φάση του Euro 2012, φαίνεται πως… έβαλε μυαλό, καλώντας τους Βελλίδη και Καρνέζη στην αποστολή της Εθνικής για τον φιλικό αγώνα της 15ης Αυγούστου με την Νορβηγία στο Όσλο.

Ο 25χρονος Καστοριανός, όντας πανευτυχής για το τιμητικό αυτό κάλεσμα, το οποίο βέβαια αποτελεί δικαίωση των κόπων, αλλά και της προσπάθειάς του, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στις συνεντεύξεις που ακολούθησαν και να επικεντρωθεί στα του Άρεως.

Η είδηση μάλιστα αυτή έφερε χαρά και στους φιλάθλους των κίτρινων, με αποτέλεσμα να γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης στο σημερινό φιλικό εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό τη στιγμή της αντικατάστασής του, από τον Σωκράτη Διούδη στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν σύσσωμο το γήπεδο τον επιβράβευσε με το δυνατό χειροκρότημά του.

O Bελλίδης δεν έκρυβε την χαρά του. Ήταν μια μέρα ξεχωριστή για τον Μάρκο…

 

To Top