ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το χειροκρότημα της αναγνώρισης στον Καρυπίδη (photo)

Με τη μεταγραφή του Μανού Γκαρθία στον Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης… τρύπησε το οικονομικό και μεταγραφικό ταβάνι της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έδειξε πως φέτος στοχεύει σε κάτι μεγάλο και φυσικά σε έναν τίτλο αλλά και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Στόχος του άλλωστε είναι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Europa Conference League.

Η τελευταία είδηση της μεταγραφής του Ισπανού μέσου πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Γκόμελ και η εμφάνιση του Καρυπίδη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έκανε τον κόσμο της ομάδας να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Ήταν λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Λευκορώσους όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο κόσμος τον καταχειροκρότησε ως δείγμα της φετινής προσπάθειας που κάνει με την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως ο Ζερβίνιο, ο Γκρέι, ο Καμάτσο, ο Νταμπό, ο Ντιόπ, ο Οντουμπάγιο κ.α. αλλά και της προσπάθειας όλων αυτών των χρόνων από την ώρα που έχει αναλάβει τα ηνία των κιτρινόμαυρων.

Αυτή είναι η καταγραφή μιας αναγνώρισης προς τις θεαματικές φετινές μεταγραφές. Το χειροκρότημα της αναγνώρισης προς το πρόσωπο του Θόδωρου Καρυπίδη. Κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσει ούτε και ο ίδιος κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια του γηπέδου. Ήταν από τις πιο εκδηλωτικές στιγμές του λαού του Άρη.

To Top