Το… χειρότερο το κρατούσε για το τέλος! Απελπιστικά άστοχος και χωρίς νεύρο…

Ήταν υποχρεωμένος να κάνει το καθήκον του, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, να μην σκέφτεται το παιχνίδι στις Σέρρες και να φτάσει στην 10η σερί νίκη…

Στην Ελευθερούπολη ο Άρης δεν έκανε τίποτα από αυτά, κλείνοντας μία “μαρτυρική” χρονιά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι μόνο η τελική κατάταξη, που αναμφισβήτητα αποτελεί την μεγαλύτερη “μαύρη” σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η πρώτη θέση.

Το αποτέλεσμα στη Ελευθερούπολη και η γενικότερη εικόνα της ομάδας, αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό, τα όσα συνέβησαν φέτος, πως πετάχτηκαν στα… σκουπίδια 19 ολόκληροι βαθμοί στο πρωτάθλημα και πως ο Άρης αναζητά πλέον την άνοδο από το… παράθυρο.

Η αστοχία των παικτών του Άρη για μία ακόμα φορά μνημειώδης. Ναι μεν η εμφάνιση του τερματοφύλακα του Ορφέα ήταν εξαιρετική και η ατυχία γύρισε δύο φορές την πλάτη με το δοκάρι να σταματάει τις προσπάθειες των Πόι και Σαμαρά, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι παίκτες του Άρη έδειχναν να βλέπουν μπροστά τους ένα… τοίχο και να είναι απελπιστικά άστοχοι!

Το κίνητρο στο χθεσινό παιχνίδι το είχε αναμφισβήτητα ο Άρης, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έδειξε εντός γηπέδου το πάθος και τη δύναμη για να πάρει το αποτέλεσμα, αντίθετα τα στοιχεία αυτά έδειξε ο ήδη υποβιβασμένος Ορφέας.

Οι “κίτρινοι” δεν έβαλαν τα πόδια τους δυνατά στις φάσεις, έδειξαν μία… αδικαιολόγητη απάθεια και έδωσαν εικόνα ομάδας χωρίς νεύρο.

Εμφάνιση ανάλογη με την χθεσινή έδειξα κατά διαστήματα και στο σύντομο παρελθόν ο Άρης. ωστόσο αυτό που ήταν διαφορετικό ήταν το αποτέλεσα. Εύκολα η δύσκολα ο Άρης έπαιρνε τις νίκες, αλλά κράτησε το χειρότερο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος…

 

 

 

 

To Top