ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το χθεσινό κέρδος του Άρη: Φλιώνης και Χρηστίδης

Ένα από τα στοιχεία που κρατάει ο Άρης από το χθεσινό (αδιάφορο βαθμολογικά) παιχνίδι κόντρα στη Λουκόιλ Λέφσκι είναι σαφώς οι εμφανίσεις των Δημήτρη Φλιώνη και Βασίλη Χρηστίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι δύο νεαροί παίκτες των «κιτρινόμαυρων» έβγαλαν ενέργεια και αποφασιστικότητα στο παρκέ, δείχνοντας παράλληλα ωριμότητα στο παιχνίδι τους και βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Αμφότεροι πραγματοποίησαν τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους. Ο Φλιώνης ήταν εξίσου αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση. Περιόρισε τον Πάτρικ Ρέμπερτ, αναγκάζοντάς τον σε αρκετές λανθασμένες επιλογές, ενώ στην επίθεση είχε 10 πόντους, σκοράροντας με κάθε τρόπο (1/2 βολές, ¾ δίποντα, 1/1 τρίποντο). Ακόμα μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, είχε 2 κοψίματα και 1 κλέψιμο ενώ δεν έκανε κανένα λάθος σε 25’ συμμετοχής.

Εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε (13’) και ο Χρηστίδης. Είχε σωστές τοποθετήσεις στο παρκέ, σκόραρε 6 πόντους (3/4 δίποντα) και έδωσε αρκετές μάχες με τον θηριώδη Ντέγιαν Ιβάνοφ, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες και αποσπώντας παράλληλα το χειροκρότημα του κόσμου και των προπονητών του.

Μάλιστα, πρόσφερε και μια εντυπωσιακή φάση όταν στο 18’ της αναμέτρησης ρόλαρε το κορμί του πάνω στον Ιβάνοφ και κάρφωσε δυναμικά με το ένα χέρι στο καλάθι της Λέφσκι. Για τον 20χρονο σέντερ του Άρη αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δείχνει ένα καλό πρόσωπο και είναι ευκαιρία να «χτίσει» πάνω σε αυτές τις εμφανίσεις του και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

To Top