Το… χουνέρι έγινε ανατροπή με Νέρι και νίκη 1-3! (video)

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη και νέα αρχή για την αγωνιστική αντεπίθεση… Σε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να λήξει με πολλά γκολ διαφορά υπέρ τους, οι κίτρινοι πέρασαν νικηφόρα με σκορ 1-3 μέσα από το Καυταντζόγλειο, κόντρα στη Δόξα Δράμας, με ηγέτη και σκόρερ τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και έχασε άλλα τόσα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νοέ Ακόστα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.

Στην πρώτη του νίκη στον πάγκο των κίτρινων, ο Μανουέλ Μασάδο είδε μια εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Οι κίτρινοι δικαιούταν μεγαλύτερη σε έκταση νίκη, έκαναν βέβαια, τα εύκολα δύσκολα και έπαιξαν με τη φωτιά σε κάποια σημεία του αγώνα, αλλά τελικά «καθάρισαν» στο τέλος το παιχνίδι και πήραν το πολύτιμο τρίποντο. Η συνέχεια με τον Λεβαδειακό.

Ο Μανουέλ Μασάδο προτίμησε τους Ντίκο, Σανκαρέ ως δίδυμο στα στόπερ και έριξε στο παιχνίδι τον Καπετάνο, αντί για κάποιον από τους Πρίττα, Κατίδη για να έχει περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς. Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13’ έχασε μια απίστευτη ευκαιρία με τον Σανκαρέ. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Δόξα άνοιξε το σκορ, μετά από τραγικό λάθος του Βελλίδη σε διώξιμο της μπάλας στο 18’ με τον Παπαδόπουλο (1-0). Οι κίτρινοι έδειξαν αντανακλαστικά, «απάντησαν» στο επόμενο λεπτό με τον Ακόστα (1-1) και με τον Καστίγιο στο 30’ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή (1-2). Η ομάδα του Μασάδο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχε κάποια αμυντικά κενά και θα μπορούσε με τον Ουμπίντες να είχε «τελειώσει» το παιχνίδι στα πρώτα 45’.

Ο Άρης ήταν δραστήριος και στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι, όμως ξεκίνησε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με τους Καστίγιο, Ουμπίντες, Νέτο. Όσο περνούσαν τα λεπτά και δεν ερχόταν το τρίτο γκολ, η Δόξα έβγαινε μπροστά, προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση κόντρα στη ροή του αγώνα και σε μια-δυο περιπτώσεις καρδιοχτύπησε τους κίτρινους.

Στο 86’ όμως, ο Καστίγιο με εξαιρετική ενέργεια «καθάρισε» το παιχνίδι, έδωσε την νίκη και αποφεύχθηκε το… χουνέρι, κάνοντας το 1-3.

Ο Μεξικάνος πέτυχε δυο γκολ, συνολικά τέσσερα στα τελευταία τρία παιχνίδια και ήταν ο κορυφαίος των κίτρινων. Πολύ καλός ο Ακόστα, ενώ γενικά η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη ήταν πολύ καλή. Εάν ήταν και πιο αποτελεσματική θα μιλούσαμε για σκορ… ρεκόρ σήμερα.

Σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι  Κάκος έκανε πολλά λάθη, όλα σε βάρος των κίτρινων, χωρίς να υπάρχει, βέβαια η μεγάλη και δύσκολη φάση. Χαρίστηκε στον πειθαρχικό έλεγχο απέναντι στους παίκτες της Δόξας Δράμας, δεν σφύριξε αρκετά φάουλ, δεν έδωσε τις κάρτες που έπρεπε στο σκληρό παιχνίδι.

Η είδηση; Ο Άρης τελείωσε μετά από καιρό με έντεκα παίκτες τον αγώνα!

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79’ Αμπουμπακαρί), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46’ Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλιγκντον (68’ .

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο (89’ Κατίδης), Μίσελ, Καστίγιο (90’+1’ Τριανταφυλλάκος), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Ουμπίντες (68’ Τόχα), Ακόστα.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
{youtube}LruxYD-SGIs|640|360|1{/youtube}

To Top