Τζιούτζιας στο PRESSARIS: “Το απόγευμα της Πέμπτης μας ζήτησε την αλλαγή ο Άρης και συμφωνήσαμε”

Από πολλά κύματα πέρασε το θέμα της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και στον Καμπανιακό. Το πρωί ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος, δήλωνε ότι η αναμέτρηση θα γίνει «οριστικά Σάββατο», αλλά τελικά η σέντρα μετατέθηκε για την Δευτέρα.

Ποιοι, όμως, είναι το χρονικό της αλλαγής αυτής της απόφασης; Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό του Καμπανιακού, κ. Δημήτρη Τζιούτζια, ο οποίος και περιέγραψε την κατάσταση που διαμορφώθηκε τα δύο τελευταία 24ώρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης ο επίσημος Άρης δεν μας είχε ζητήσει να γίνει αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα. Κάτι, που έγινε τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν και οι «κίτρινοι» έστειλαν φαξ γύρω στις 7 το απόγευμα, με το οποίο και ζητούσαν να συναινέσει ο Καμπανιακός στο αίτημά τους για μεταφορά του αγώνα από Σάββατο σε Δευτέρα», για να προσθέσει:

«Εμείς αργά το βράδυ της Πέμπτης συνεδριάσαμε, πήραμε μία απόφαση και σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί μας, από πλευράς Άρη, ο κ. Γιακουμίδης. Στη συνέχεια στείλαμε φαξ στην ΕΠΟ, με το οποίο ενημερώναμε τη διοργανώτρια αρχή ότι συναινούμε στο να γίνει το ματς την Δευτέρα και η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή».

To Top