Το χρονικό της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ (videos)

Αναλυτικά οι πρώτες πληροφορίες για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο. Σοκ. Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος διαβάζοντας την είδηση με την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, τόσο αναφορικά με την απώλεια της ανθρώπινης ζωής, όσο και με τον τρόπο με τον οποίο έγινε, μέρα μεσημέρι και σε μία κεντρική περιοχή.

Από τις πρώτες πληροφορίες και τις μαρτυρίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως οι δράστες είχαν σχεδιάσει αρκετό καιρό την επίθεσή τους και είχαν μελετήσει τα βήματά τους.

 

Το χρονικό
Ο έμπειρος δημοσιογράφος και επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης, είχε τελειώσει από την δουλειά του στο Star όπου εμφανίζεται στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και είχε επιστρέψει στο σπίτι του στον Άλιμο. Πάρκαρε λοιπόν το αυτοκίνητό του κοντά σε ένα παρκάκι που βρίσκεται εκεί κοντά και την ώρα που κατέβηκε, πέρασε από δίπλα ένα μηχανάκι, χαμηλού κυβισμού. Σε αυτό ήταν πάνω δύο άτομα, τα οποία του εξαπέλυσαν την δολοφονική επίθεση, η οποία τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον 6 σφαίρες που δέχθηκε, ενώ κάποιες άλλες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη μαζέψει 17 κάλυκες από το σημείο.

Συναγερμός στην αστυνομία

Φυσικά, αμέσως μετά την επίθεση, σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες για το μηχανάκι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αναζήτησή του. Προς το παρόν όμως, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σχετικό στοιχείο. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

To Top