Το χρονικό του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη (video)

Η 24χρονη περιέγραψε τρεις διαφορετικές φορές με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε προτού χάσει τις αισθήσεις της στο γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Παραμονή πρωτοχρονιάς. Η 24χρονη ιδιωτική υπάλληλος είναι καλεσμένη από τον διοργανωτή του πάρτι μαζί με δυο φίλες της σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν το νέο έτος.

«Στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο» ανέφερε η 24χρονη.

«Καθώς αποφάσισαν να φύγουν, δέχτηκε τηλεφώνημα από αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι και της λέει γύρισε πίσω θα σε βοηθήσω. Ένιωσε ασφάλεια καθώς το σπίτι της ηταν μακριά, στην άλλη ακρη της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας.

Από εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με την 24χρονη ξεκινά ο εφιάλτης. «Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα» συμπλήρωσε.

Δύο γνωστοί επιχειρηματίες από την Αθήνα φέρεται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης και ακόμη ένας άνδρας.

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας» ανέφερε η εταιρεία.

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς η 24χρονη ξυπνά σε άλλο δωμάτιο από αυτό που είχε κλείσει η ίδια και συνειδητοποιεί τον εφιάλτη που εχει ζήσει στην πολυτελή σουίτα χωρίς τη θέλησή της και ενωώ είχε ναρκωθεί -όπως τουλάχιστον υποστηρίζει.

«Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11:00 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανα την καταγγελία» συμπλήρωσε η 24χρονη.

Η κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί η 24χρονη μπορεί να μην της επιτρέπει να θυμηθεί λεπτομέρειες από τα όσα φαίνεται πως βίωσε, ωστόσο τα επιστημονικά στοιχεία θα αποδείξουν τι πραγματικά συνέβη στη σουίτα 602.

 

To Top