ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “χρυσάφι” της Ατλέτικο: οι 8 που επιστρέφουν για να παλέψουν για το “ναι” του Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αρκετούς ενδιαφέροντες νέους παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν την νέα χρονιά. Άλλοι θα φύγουν, άλλοι θα μείνουν με τον Τσόλο Σιμεόνε να αποφασίζει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πρώτη περίπτωση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Σαμουέλ Λίνο. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε πέρσι 11 φορές με την Ζιλ Βιθέντε ενώ έδωσε και πέντε ασίστ με την Ατλέτικο να τον αγοράζει έναντι 6.5 εκατομμυρίων τον Γενάρη.

Δεύτερη περίπτωση ο Μάνου Σάντσεζ. Ένας αριστερός μπακ που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με την Οσασούνα έχοντας συνολικά 33 συμμετοχές.

Τρίτος σε σειρά έρχεται ο Ροντρίγκο Ρικέλμε. Ο Αργεντίνος μέσος εδώ να θυμίσουμε πως είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Άρης. Πέρσι αγωνίστηκε στην Μιράντες έχοντας σε 22 ματς 7 γκολ και 12 ασίστ.

Άλλος ένας μεταγραφικός στόχος του Άρη βρίσκεται στην λίστα, ο Σέργιο Καμέγιο. Ο επιθετικός ήταν και αυτός εξαιρετικός στην Μιράντες όπου είχε άψογη συνεργασία με τον Ρικέλμε σκοράροντας συνολικά 15 γκολ.

Πέμπτος στη σχετική λίστα έρχεται ο Μάρκος Πάολο. Ο Βραζιλιάνος έχει απασχολήσει επίσης τους «κιτρινόμαυρους» και τον Μπούργος. Ένας εξτρέμ μπουκαδόρος που ωστόσο φαίνεται να έχει προβλήματα προσαρμογής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής με την Φαμαλικάο την περασμένη σεζόν.

Στη συνέχεια, βλέπουμε ακόμα έναν παίκτη που απασχολεί τον Άρη, τον Βίκτορ Μογιέχο. Ο 21χρονος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην Τενερίφη, είναι μία δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει στην Μαδρίτη με πιο πιθανό σενάριο να δωθεί εκ νέου δανεικός.

Μετέπειτα, βρίσκουμε τον Τσάβι Σεράνο που έχει μεγάλο potential παίρνοντας μερικά λεπτά την περασμένη χρονιά.

Τέλος, η επιστροφή του Σαούλ στην Ατλέτικο, μετά τον δανεισμό του στην Τσέλσι, δίνει ακόμα μία επιλογή για την μεσαία γραμμή και τον Τσόλο Σιμεόνε. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Αργεντινός τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

To Top