ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το χρωστούσε στον εαυτό του και την ομάδα ο Κοέν: “Το σκεφτόμουν αυτό το σουτ…”

Ο Τζέικ Κοέν το χρωστούσε στον εαυτό του και την ομάδα αυτό το μεγάλο τρίποντο και το είχε πει ότι περίμενε να του δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο μετά το άστοχο τρίποντο στην Τραπεζούντα. Και του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία αυτή…

Ο Ισραηλινός τόνισε πως “δείξαμε πολύ μεγάλη πνευματική ετοιμότητα όταν μας πέρασαν. Καταρρεύσαμε στην τρίτη περίοδο, έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά είμαι περήφανος για το πως καταφέραμε να γυρίσουμε στο ματς, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Έχω παίξει σε ομάδες που ίσως δεν θα κατάφερναν να το γυρίσουν”.

Ρωτήθηκε για το τρίποντο με το οποίο ο Άρης ξέφυγε με 67-63 και απάντησε: “Το σκεφτόμουν εκείνο το σουτ και το ότι σήμερα πήρα αυτό το σουτ και το έβαλα σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας με κάνει ακόμα καλύτερο”.

Για το τι έφταιξε και ο Άρης κατέρρευσε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου είπε ότι “ίσως χαλαρώσαμε επειδή πήραμε διαφορά, αλλά πήραν μεγάλα σουτ και τα έβαλαν. Έχουμε ευθύνη γι’ αυτό, αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε. Τους αξίζουν και αυτούς συγχαρητήρια, γιατί έδειξαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο”.

To Top