Το «χτίσιμο» του νέου Άρη συνεχίζεται από σήμερα στην Αυστρία με διπλή προπόνηση

Το «χτίσιμο» του Άρη της νέας σεζόν συνεχίζεται από σήμερα στην Αυστρία με διπλή προπόνηση κι ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Η κιτρινόμαυρη αποστολή έφτασε αργά χθες το απόγευμα στο Σοχάου της Αυστρίας, μιας μικρής περιοχής στα 57 χιλιόμετρα ανατολικά του Γκρατς, όπου και θα παραμείνει έως τις 8 Ιουλίου.

Μπορεί η χθεσινή μέρα να μην είχε προπόνηση στο επί αυστριακού εδάφους πρόγραμμα, ωστόσο σήμερα ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θα «τρέξουν» τους παίκτες, καθώς υπάρχει διπλή προπόνηση. Παίκτες και τεχνικό τιμ θα δώσουν το πρώτο τους «ραντεβού» στις 10.00 (τοπική ώρα – 11.00 Ελλάδας) και στη συνέχεια της ημέρας θα προπονηθούν ξανά στις 18.30 (τοπική ώρα).

Στο Σοχάου ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, με τον Άκη Μάντζιο να έχει στη διάθεσή του και έναν επιπλέον παίκτη, τον Ιζέτ Χαΐροβιτς, ενώ ελπίζει πως στη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής της ομάδας στην Αυστρία θα μπορέσει να έχει κι άλλες νέες προσθήκες παικτών.

Στη διάρκεια της παραμονής στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, ο Άρης θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα (01/07, 18:00, Σοχάου), τη Χάιντουκ Σπλιτ (04/07, 17:30, Μπάκοβτσι) και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (07/07, 19:00, Μπαντ Μπλουμάου), που θα τον βοηθήσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στις 22/07 απέναντι στην Αστάνα στο Καζακστάν για το Conference League.

Υπενθυμίζεται πως την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 25 παίκτες: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μακρής, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Χαϊροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Κριμιτζάς, Σαλιάρης.

To Top