“Το όνομα του Γκάλη δίνει αίγλη στο τουρνουά”

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας μίλησε για το πρώτο διεθνές τουρνουά “Νίκος Γκάλης”. Αναφέρθηκε επίσης στην συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τον πρόεδρο της ομάδας και το ενδεχόμενο να έρθει ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι με την συγκεκριμένη εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και ελπίζουμε ότι θα καθιερωθεί και θα γίνει σημείο αναφοράς ως ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά που θα γίνεται κάθε χρόνο. Έχουν προσκληθεί μεγάλες ομάδες και το όνομα του Νίκου του Γκάλη δίνει μεγάλη αίγλη στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ελπίζουμε αυτό του τουρνουά να προσελκύσει όλο τον φίλαθλο κόσμο και αυτούς που αγαπάνε το μπάσκετ, να έρθουν και να απολαύουν το μπάσκετ.

Για το αν βοήθησε το όνομα του Νίκου του Γκάλη: «Στο άκουσμα του ονόματος του Νίκου του Γκάλη έπαιξε καθοριστικό ρόλο και νομίζω ότι είναι μια ωραία συνέχεια μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση που έγινε πέρυσι προς τιμή του».

Για την συνάντηση του Γαλανού με τον πρόεδρο: «Έγινε μια συνάντηση σε πολύ καλό-φιλικό κλίμα. Ο κ.Γαλανός δήλωσε ότι θέλει να έρθει κοντά και να βοηθήσει και ο χρόνος θα δείξει πως θα γίνει αυτή η συνεργασία».

Για τον ενδεχόμενο να έρθει ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Το προσπαθούμε και καταβάλουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να φέρουμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Πέρα από την αξία του είναι και ο διακαής πόθος της πλειοψηφίας του Αρειανού κόσμου. Δεν είναι εύκολο αλλά ο κ.Γαλανός είπε στον πρόεδρο ότι θα δώσει μια βοήθεια οικονομική για να μπορέσουμε να φέρουμε τον Γιαννάκη».

To Top