Το “όχι” του Κράβαρικ στην Σλοβακία έφερε Γκουλινέλι-Κάρντος

Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη ο πρώην τεχνικός του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ, δέχτηκε ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα από την Ομοσπονδία της Σλοβακίας, που ούτε λίγο ούτε πολύ του έκαναν πρόταση για ν΄ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ως πρώτος προπονητής!

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο Ελληνοσλοβάκος ήταν βοηθός του τότε ομοσπονδιακού, Στέφαν Κρστιάνσκι. Ο Κράβαρικ εξ΄ αρχής, ωστόσο, ήταν αρνητικός σ΄ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τους Σλοβάκους να προσλαμβάνουν τελικά έναν παλιό μας… γνώριμο, τον Φλάβιο Γκουλινέλι.

Έτσι, σήμερα ανακοινώθηκε ότι βοηθός του θα είναι ο Μάρεκ Κάρντος, με τον εν λόγω να είχε μια αξιόλογη πορεία ως αθλητής. Από την πλευρά του δε ο Κράβαρικ μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον αντικαταστάτη του: «Ο Μάρεκ είναι μια καλή επιλογή. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω ότι ζει για το βόλεϊ. Το γεγονός ότι από μικρή ηλικία προπονεί σύλλογο στο πολωνικό πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη, τα λεέι όλα», τόνισε σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Σλοβακία είναι μία από τις αντιπάλους της Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

To Top