ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι “ενώνει” το 1-1 με τον ΠΑΟΚ 10 χρόνια πριν και τη… Ζίμπρου! (video)

Παρότι πέρασαν 10 χρόνια από τότε ο Άρης επιστρέφει σε ένα γνώριμο για τον κόσμο της ομάδας γήπεδο, αυτό της Ν. Ευκαρπίας για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το γήπεδο του Μακεδονικού φιλοξένησε τη σεζόν 2003/04 τον… ξενιτεμένο Άρη, καθώς το Χαριλάου (τότε, μετέπειτα “Κλ.Βικελίδης) συμπεριλήφθηκε στη λίστα των γηπέδων της Θεσσαλονίκης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.Τα έργα ανάπλασης στην φυσική έδρα του Άρη ανάγκασαν τους “κιτρινους” να περιφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο, καθώς πέρα της Ν. Ευκαρπίας αγωνίστηκαν ακόμα σε Τούμπα και Καλαμαριά.

Τελευταίο παιχνίδι του Άρη στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας ήταν η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον συμπολίτη ΠΑΟΚ στις 22 Μαϊου του 2004. Ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1, χάρις σε τέρματα των Κούσα και Βαγγελή.

Εκτός όμως από τις εγχώριες διοργανώσεις το γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας εκείνη τη σεζόν φιλοξένησε και αναμέτρηση του Κυπέλλου Ουέφα. Τον επαναληπτικό του 1-1 στο Κισινάου, ανάμεσα στον Άρη και την Ζίμπρου στις 15 Νοεμβρίου του 2003. Οι “κίτρινοι” παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από το 18ο λεπτό, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 από το γκολ του Σισέλοφ και με τέρματα των Κολτσίδα και Λαζανά κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

To Top