ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το 1/3 του ρόστερ από τα σπλάχνα του συλλόγου! Ο Άρης εμπιστεύεται εμπράκτως τα τμήματα υποδομής!

Διάφοροι είτε άσχετοι, είτε με υστεροβουλία ανέφεραν μέσα στον Ιούλιο πως ο Άρης “τρώει τα παιδιά” του. Στην φετινή προετοιμασία του Άρη πέντε από τους 15 αθλητές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Υπάρχει καλύτερη απάντηση;

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έπαιξε μπάσκετ από μικρό παιδί στον Άρη. Γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε μπασκετικά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Φέτος είναι αρχηγός της ομάδας, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Φλιώνης από τα 7 χρόνια του βρίσκεται στον σύλλογο. Φέτος ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει αθλητής του Άρη συμπληρώνοντας αισίως 14 χρόνια στον σύλλογο.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, σέντερ με ύψος 2,17 μ., διεθνής με την Εθνική Εφήβων και ο οποίος πέρσι κλήθηκε στο Basketball Without Borders που διοργανώνει το ΝΒΑ, είναι στον Άρη τα τελευταία δύο χρόνια, έπαιξε παιδικό και εφηβικό και φέτος διανύει τη δεύτερη σεζόν του – αν και ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί – στο ανδρικό τμήμα.

 

Ο Κώστας Βλάσιος, 17χρονος πλέι μέικερ, είναι ένα παιδί στο οποίο οι κίτρινοι επένδυσαν και ο Βαγγέλης Αγγέλου αποφάσισε την παρουσία του στην προετοιμασία.

Ο Βαλάντης Κουρτίδης, 17χρονος φόργουορντ, διεθνής με την Εθνική Εφήβων είναι επίσης παρών στην προετοιμασία του Άρη και υπολογίζεται κανονικά από τον Αγγέλου.

 

Το 1/3 του φετινού ρόστερ έχει προαχθεί στο ανδρικό τμήμα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση για το αν γίνεται δουλειά ή όχι. Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση για τον γονέα που θέλει να στείλει το παιδί του να μάθει μπάσκετ, να τον εγγράψει στα τμήματα υποδομής του Άρη.

Οι κίτρινοι εμπράκτως δίνουν ευκαιρίες και προωθούν παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Είναι στο χέρι των παιδιών από ένα σημείο και μετά να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται. Μποχωρίδης και Φλιώνης το έκαναν. Για τους υπόλοιπους στο χέρι τους είναι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

To Top