ΑΠΟΨΕΙΣ

Το 13-3-0 δεν αντέχεται, το ξέρουμε όλοι…

Από τον… Βορρά μέχρι τον Νότο, κανείς δεν μπορεί να “χωνέψει” πως φέτος ο Άρης, όσο κι αν θέλουν το αντίθετο, δεν θα τους κάνει τη χάρη και θα επιστρέψει στη φυσική του θέση!

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το αήττητο σερί “γράφει” πλέον, 13-3-0! Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ήττα φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ, διότι πολύ απλά, έχει αυτά που λείπουν από όλες τις υπόλοιπες. Βαριά φανέλα και κόσμο που αποτελεί εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης, τον 12ο παίκτη της!

Το ότι έπαιξε για μία ακόμα φορά με τη… φωτιά, δεν είναι ψέμα. Ο Άρης που παρουσιάστηκε στις Σέρρες, απείλησε -επί της ουσίας- μόνο μία φορά στο πρώτο 45λεπτο, μπήκε με άλλο αέρα στο δεύτερο, όμως και πάλι στιγμές ολιγωρίας -που πρέπει να εξαλειφθούν στη συνέχεια- τον έφεραν για μία ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο.

Μέχρι να «μιλήσει» ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος! Ο παίκτης που άκουσε τα εξ΄αμάξης μετά το ματς με την Βέροια. Εκεί όπου είναι γεγονός πως «σπατάλησε» μοναδικές ευκαιρίες για να γλιτώσει τον Άρη από το δραματικό εκείνο φινάλε του αγώνα. Ένα γκολ που το είχε μεγάλη ανάγκη, προκειμένου να αποδείξει πως το συγκεκριμένο ματς ήταν απλά μία κακή παρένθεση. «Δεν γίνεται να έχουν ξεχάσει τη μπάλα», είχε τονίσει μετά τον αγώνα με την Σπάρτη ο Δημήτρης Σπανός, ερωτώμενος για το ρεσιτάλ αστοχίας, στα ματς με Βέροια και Σπάρτη. Και ο Θεσσαλονικιός φορ, έσπευσε άμεσα να τον δικαιώσει.

Αν κάτι μπορεί ο φετινός Άρης, είναι να ορθώνει το ανάστημά του, όταν έρχονται τα δύσκολα σε ένα ματς. Κάτι που πέρσι, δεν γινόταν ποτέ… Έχει το μέταλλο της ομάδας, που δεν παρατάει ματς και τα παλεύει μέχρι το τέλος. Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο για να “αντέξει” στη Φούτμπολ Λιγκ, γι αυτό και αποκτήθηκαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Καθημερινά, ωστόσο, διαπιστώνει κανείς πόσο… ενοχλεί, ορισμένους το γεγονός, πως παρά τις παρασκηνιακές τους προσπάθειες ο Άρης δεν “εκτροχιάζεται” από τον στόχο του. Ο Αρης είναι η τρανή απόδειξη, του πως μπορεί μία ομάδα να κερδίζει ακόμα και τους διαιτητές. Και μάλιστα να το πετυχαίνει μονίμως, ακόμα και σε συνεχόμενα ματς!

Άραγε τι θα πει για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Ηρακλειώτης διαιτητής, Γιώργος Φουκάκης, παρότι έγινε μπροστά στα μάτια του, ο Μέλο Περέιρα την ερχόμενη Τρίτη στη συνάντησή του με τον Θοδωρή Καρυπίδη; Ένα ακόμα ανθρώπινο λάθος εις βάρος του Άρη; Πόσα ακόμα φέτος;

Υ.Γ. Κρατήστε και λίγα τα προσχήματα εκεί στην Κρήτη, με τα πέναλτι. Σας βλέπει ο κόσμος… Όσον αφορά τα συνθήματα που ακούστηκαν χθες, αναλογιστείτε πως ο κόσμος του Άρη δεν ασχολείται μαζί σας. Δεν… σας βλέπει!

 

 

 

To Top