Το 150ο παιχνίδι πλέι οφ και τα δυο αρνητικά ρεκόρ

Μπορεί να έχασε ένα παιχνίδι το οποίο είχε στα χέρια του όμως αυτό ήταν ξεχωριστό για τον Αρη αφού ήταν το 150ό του στα πλέι οφ από καταβολής Α1 (από το 1986).

*Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς έδωσε πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα με τους 11 πόντους του με τους οποίους μάλιστα ξεπέρασε τους 600 με τον Αρη στο πρωτάθλημα.

*250 παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ συμπλήρωσε σήμερα ο Κώστας Χαρίσης.

*Μακριά από τον καλό εαυτό του στο γήπεδο όπου έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, στην κανονική περίοδο, έμεινε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Βοήθησε με τα οχτώ ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ, όχι όμως και επιθετικά μένοντας στους έξι πόντους με 2/8 σουτ εντός παιδιάς. Μάλιστα ο νεαρός φόργουορντ του Αρη έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς εύστοχο δίποντο, κάτι που δεν είχε κάνει φέτος πριν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό.

*Σε ομαδικό επίπεδο και σε αντίθεση με τον αντίπαλο του που είχε 12 επιθετικά ριμπάουντ, ο Αρης δεν ανανέωσε πολλές επιθέσεις του, έχοντας μόλις τέσσερα. Αυτή είναι ισοφάριση της χειρότερης εκτός έδρας επίδοσης του αφού τόσα είχε και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ αλλά και κόντρα στο Ρέθυμνο Aegean.

*Στον αντίποδα, κρατώντας τον ΠΑΟΚ στους οχτώ πόντους στην τρίτη περίοδο ο Αρης ισοφάρισε την καλύτερη εκτός έδρας αμυντική του επίδοση. Τόσους είχε δεχτεί στη δεύτερη περίοδο του αγώνα με το Ρέθυμνο Aegean.

πηγή: esake.gr

To Top