ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το 18-1 στο Παλέ “χτίστηκε” με την άμυνα – 63 πόντους ανά παιχνίδι δέχεται ο Άρης στην έδρα του!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την Κυριακή το παιχνίδι εξαρτάται κυρίως από τον Άρη, την ενέργεια που θα βγάλουν οι παίκτες του, την άμυνα που θα παίξουν. Ορθώς επεσήμανε χθες ο Δημήτρης Πρίφτης ότι τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα για την ομάδα του, ειδικά μέσα στο Παλέ.

Ο Άρης μέσα στο Αλεξάνδρειο έχει ρεκόρ 18-1 σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή χρονιά, μετράει 17 συνεχόμενες νίκες και τις έχει κατακτήσει ως επί το πλείστον γιατί παίζει άμυνα.

Στους 19 αγώνες του στο Παλέ ο Άρης έχει δεχθεί 1.197 πόντους, αριθμός που μεταφράζεται σε 63 πόντους ανά αγώνα, επίδοση που είναι από τις καλύτερες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Απέναντι σε μια φύσει επιθετική ομάδα, οι κίτρινοι δεν έχουν παρά να παρατάξουν στο παρκέ το καλύτερο αμυντικό τους πρόσωπο, αυτό που τους κράτησε αήττητους στην Ευρώπη με ομάδες όπως η Ούνιξ, η Αρμάνι, η Μπάνβιτ, η Άλμπα. Δεν είναι τυχαία η αναφορά σε αυτές τις ομάδες, γιατί καμία δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους μέσα στο Παλέ… Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη και την Κυριακή.

To Top