ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το +3 ήταν το μεγάλο κέρδος, η δυστοκία όμως πρέπει να λυθεί…

Από το χθεσινό ματς του Άρη στη Βέροια και το δραματικό του φινάλε, αυτό που κρατάνε οι “κιτρινόμαυροι” είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και το +3 από την δεύτερη θέση.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για μία ακόμα φορά όμως έπαιξαν με τη φωτιά. Κι αν στο προηγούμενο ματς “κάηκαν” πετώντας δύο βαθμούς, χθες, ο Γιάννης Πασάς χάρισε τους τρεις, στην ομάδα του, έστω και στο 90΄.

Χθες, μάλιστα, κατάλαβε κι ο τελευταίος γιατί ο προπονητής του Άρη, ζητούσε απεγνωσμένα από την πρώτη μέρα των μεταγραφών, έναν ακόμα επιθετικό.Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, γιατί το πρόβλημα «φώναζε» εδώ και καιρό.

Ο Μιχάλης Μπαστακός αποκτήθηκε για να δώσει βοήθειες και μένει να αποδειχθεί στην πράξη, αν αυτός, μαζί και με τον Άγγελο Χαντί στο δημιουργικό κομμάτι, θα βοηθήσουν σημαντικά, ώστε ο Άρης να λύσει το πρόβλημα του εύκολου γκολ που του λείπει.

Xθες, οι “κιτρινόμαυροι” δημιούργησαν 16 συνολικά τελικές, οι μισές και πλέον στην εστία! Αν εξαιρέσει κανείς την εμφάνιση… ζωής οτυ τερματοφύλακα της Βέροιας, Γιαγκιόζη, τα υπόλοιπα ανήκουν στην κατηγορία… άχαστα. Κι όμως, ο Άρης πέτυχε ένα μόνο γκολ κι αυτό στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

To Top