Το 4-2-3-1 που ετοιμάζει ο Σπανός απέναντι στον Άρη

Με τον ίδιο κατά πάσα σχηματισμό όπως παρατάχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη ο Ιωνικός.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός φαίνεται πως επιλέγει το 4-2-3-1, με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνο και Μύγα στην τετράδα της άμυνας. Κάνιας, Γκοτσούλιας θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Άοσμαν, Καμπράλ και Λένις να είναι η τριάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Τουράμ.

Για τους Νικαιώτες το ματς είναι ιστορικό, καθώς αποτελεί το πρώτο εντός έδρας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 14 χρόνια και 4 μήνες (από τις 13 Μαΐου 2007, σε ένα Ιωνικός-Ολυμπιακός 3-5). Μάλιστα, σαν σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, πριν 32 χρόνια ο Ιωνικός έδωσε το πρώτο του ματς στην ιστορία του στην Α’ Εθνική υποδεχόμενος τον… Άρη (όπως κι απόψε) αλλά στο Αιγάλεω.

Ο Δημήτρης Σπανός, που έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ παρά την ήττα με 3-0, δεν θα έχει διαθέσιμους μόνο τον τιμωρημένο Ρομαό (είχε αποβληθεί την Κυριακή) και τον τραυματία Μαχαίρα. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Κάνιας και Μπάσα, με τον Ισπανό πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να είναι φαβορί και για την ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Πογοσιάν, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ και Λένις.

To Top