Το 4-2-3-1 του Ίλιτς για να αντιμετωπίσει τον Άρη

Ο Ατρόμητος δείχνει να κάνει κοιλιά και μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Σήμερα απέναντί του θα βρεθεί ο Άρης που έρχεται από σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πιο πρόσφατη, αυτή με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου παρότι έπαιζε για μεγάλο διάστημα του αγώνα με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν είχε καλό πρόσωπο και απογοήτευσε.

Έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον στόχο του πλέον να είναι να κρατηθεί μακριά από εκεί αφού την εξάδα δεν την προλαβαίνει.

Εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-6-2 με 13-15 τέρματα και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, τον οποίο είχε νικήσει στον πρώτο γύρο στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τόσο τον Λούκας Ασεβέδο που έκανε ατομικό, όσο και τον Έντερ Γκονθάλεθ που ταλαιπωρείται από οίδημα στο μετατάρσιο. Υπενθυμίζεται πως προσφάτως αποχώρησε και ο Ιμερέκοφ, ενώ στη διάθεση του Ίλιτς είναι ξανά οι Κεσχρίντα, Φριντζόνσον.

Μια πιθανή 11άδα για το σημερινό ματς από τον Ίλιτς μπορεί να είναι η εξής σε σχηματισμό 4-2-3-1: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Κούεν, Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ, Βέργος.

To Top