Το 50-50 δεν αντέχεται! “Κωλοτούμπα” Περέιρα τινάζει στον αέρα τα πλέι οφ με… Έλληνες διαιτητές!

H αηδία συνεχίζεται! Ο Μέλο Περέιρα τινάζει στον αέρα τα πλέι οφ με… Έλληνες διαιτητές! Μετά τα χθεσινά αίσχη στο ΟΑΚΑ και την ζούγκλα, όπου προέκυψαν και τα… τηλεφωνήματα του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή στον Ντίας, ρέφερι στο ΑΕΚ-Άρης, είναι προφανές ότι το 50-50 δεν αντέχεται!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Μέλο Περέιρα έστειλε επιστολή στη Λίγκα, στην οποία αναφέρει ότι δεν μπορεί να βρει τόσους πολλούς ξένους διαιτητές για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των παιχνιδιών των πλέι οφ, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα άλλα πρωταθλήματα, αλλά και το… Nations League!!!

Ο Περέιρα σε μια απίστευτη κωλοτούμπα, αναφέρει ότι ο ίδιος θα κρίνει σε ποιους αγώνες θα χρειαστεί να μπουν ξένοι διαιτητές και σε ποιους αγώνες θα χρησιμοποιηθούν Ελληνες. Μια επιστολή – απόφαση του Περέιρα, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ουσιαστικά αποτελεί πραξικόπημα από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, καθώς εδώ και αρκετό καιρό είχε συμφωνηθεί ότι τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές!

Προφανώς είδε χθες στο ΟΑΚΑ ότι μπορεί να… ξεφύγει η κατάσταση, όταν οι ξένοι διαιτητές (όπως στο πρώτο μέρος του ΑΕΚ-Άρης) σφυρίζουν χωρίς δόλο και αυτά που βλέπουν και δεν ακολουθούν την… γραμμή της εξυγίανσης και επιχειρεί να διαλύσει τα πάντα, παραβαίνοντας τους στοιχειώδεις κανόνες της λογικής.

Η αηδία σε όλο της μεγαλείο σε… ζωντανή μετάδοση!

To Top