Το «6Χ6» φέρνει… μπόνους

Ο Άρης στοχεύει την Κυριακή στις Σέρρες για έναν νέο τρίποντο στον μονόδρομο της ανόδου, το οποίο θα δώσει πολύτιμους βαθμούς και θα συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων με τον Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι του.

Οι κίτρινοι πάνε για το «6Χ6» σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μια νέα νίκη αναμένεται να συνδυαστεί με οικονομικό… μπόνους από το ποδοσφαιρικό τμήμα, βάσει της υπόσχεσης που έδωσε ο επικεφαλής του Γιώργος Γαλανός.

Χθες ο Γαλανός απευθυνόμενος στους παίκτες του υποσχέθηκε έξτρα πριμ για νίκη την Κυριακή. «Πάμε να πολεμήσουμε, όπως είπε και ο προπονητής μας. Είμαστε πολεμιστές και μας αρέσει να κερδίσουμε. Με νίκη την Κυριακή θα πάρετε 1,5 μισθό, αντί για έναν, ως έξτρα πριμ» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή οι παίκτες πέρασαν από το ταμείο, ενώ σύμφωνα με τα όσα δεσμεύτηκε δημόσια στη συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής του τμήματος θα γίνουν εκ νέου πληρωμές πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με εξόφληση του Νοεμβρίου και την καταβολή του μισθού Δεκεμβρίου.

To Top