ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ARIS Athens Club κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο (photoς)

50 χρόνια συμπληρώνονται από την βραδιά της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο, με την 17η του Νοέμβρη να είναι ημέρα τιμών.

Τόσο τις τελευταίες μέρες, όσο και σήμερα, πλήθος κόσμου, από απλούς πολίτες μέχρι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής, βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο και κατέθεσαν λουλούδια, στεφάνια και γράμματα, για να τιμήσουν την μνήμη των όσων έχασαν τη ζωή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και φίλοι του Άρη από τη Αθήνα, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Το “Aris Athens Club” βρέθηκε στο σημείο και απέτισε φόρο τιμής.

Πιο αναλυτικά… “Ο Σύνδεσμος της Αθήνας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Σε μια εποχή που τα δημοκρατικά δικαιώματα περιορίζονται όλο κ περισσότερο, σε μια συγκυρία που πόλεμοι, χούντες κι στρατιωτικές επεμβάσεις αυξάνονται γύρω μας, που άμαχοι βομβαρδίζονται με τις ευλογίες των ισχυρών,, τιμούμε όσους αγωνίστηκαν και όσους θυσιάστηκαν.
Η φτώχεια, η ακρίβεια, η καταστολή κάθε είδους, σε γήπεδα, εργοστάσια, πλατείες, η αυξανόμενη αστυνομική δολοφονική βία, κάνει πιο επίκαιρο σήμερα το μήνυμα για ψωμί, παιδεία, ελευθερία.
Τιμούμε αυτους που δεν κρύφτηκαν, δεν σιώπησαν, αλλά συγκρούστηκαν, δείχνοντας μας πως η αντίσταση κι η ανυπακοή φέρνουν την ελπίδα και γκρεμίζουν σάπια συστήματα.
Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου βρέθηκε χθες στο Πολυτεχνείο παραμονή της επετείου καταθέτοντας στεφάνι.
ΥΓ . Λευτεριά στου ΑΡΗ τα παιδιά. Οι σκέψεις μας στα αδίκως προφυλακισμένα αδέρφια μας.
ARIS ATHENS CLUB – Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ Αθηνών
Από το 1984 αντάρτικο μες στην Αθήνα”

To Top