Το Aris Golden Club δίνει το σύνθημα για ένα γεμάτο Παλέ και το Σάββατο!

Με νέα ανακοίνωσή του το Aris Golden Club προσκαλεί όλους τους Αρειανούς να παραβρεθούν το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ίκαρο και να αποθεώσουν τους παίκτες που προκρίθηκαν στον τελικό, αλλά και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Χάρη Παπαγεωργίου!

Η ανακοίνωση: “Το GOLDEN CLUB ARIS, καλεί και παρακαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του,καθώς και όλους τους φιλάθλους του Άρη, να παρευρεθούν, στον αγώνα της ομάδας μας, στις 28 Δεκεμβρίου 2013 κι ώρα 16.00, στο γήπεδο μας, “Nick Galis Hall”, στον αγώνα με τον ΄Ικαρο Χαλκίδας.

Μετά τον μεγαλειώδη θρίαμβο επί του Πανιωνίου και την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, η παρουσία όλων μας, αποτελεί ανελαστικό μας καθήκον και υποχρέωσή μας, έναντι στην ιστορία του Συλλόγου μας και στους θριαμβευτές αθλητές του!

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης, το GOLDEN CLUB ARIS, θα αποδώσει τις δέουσες τιμές αναγνώρισης, στο καλαθοσφαιριστή του Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου, για την πολυετή και αδιάλειπτη προσφορά του στον Άρη και τον Ελληνικό αθλητισμό. Μετά το πέρας του αγώνος, στην αίθουσα τροπαίων του Άρη, θα δοθεί δεξίωση προς τιμή του Χάρη Παπαγεωργίου και παράλληλα θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των οποίων καλούνται να προσέλθουν σε αυτήν.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!

GOLDEN CLUB ARIS”

 

To Top