Το Brexit… διώχνει τον Τούχελ από την Αγγλία

Οπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «The Telegraph», ο Τόμας Τούχελ, θα πρέπει να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ο λόγος, είναι ότι αφ’ ότου απολύθηκε από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν εντάχθηκε στο ειδικό καθεστώς, που εφαρμόσθηκε μετά το Brexit και που επιτρέπει στον εργαζόμενο να παραμένει στην χώρα, περιμένοντας να την οριστική λύση του συμβολαίου του. 

Παραμένοντας άνεργος, ο Γερμανός πρώην προπονητής της Τσέλσι και της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν μορεί, πλέον, να μείνει στην Αγγλία. Η βρετανική εφημερίδα εξηγεί, ωστόσο, ότι ο νικητής του Champions League με τους Λονδρέζους το 2021, απολάμβανε την διαμονή του στο Σάρεϊ, (σ.σ. κομητεία στην νοτιοανατολική Αγγλία κοντά στο Λονδίνο) και ότι οι κόρες του παρακολούθησαν εκεί τις σπουδές τους.

Ο Τούχελ, ο οποίος επιστρέφει από διακοπές στην Ινδία, θα πρέπει να μετακομίσει, με πιθανότερο προορισμό την πατρίδα του και το Μόναχο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δύο μέλη από το επιτελείο του Τούχελ, έχουν ενταχθεί στο ειδικό καθεστώς και ως εκ τούτου, μπορούν να παραμείνουν στην Αγγλία.

To Top