ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το CAS, ρυθμιστής του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη ενόψει της νέας σεζόν

Συνάντηση με τον Χερμάν Μπούργος, μεταγραφές, αποχωρήσεις και γενικότερα ένα… ξεσκαρτάρισμα αλλά και το χτίσιμο του νέου Άρη της επόμενης σεζόν βρίσκονται στην ατζέντα του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά τον ύπουλο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα του με το θέμα της αδειοδότησης.

Πολλά μαζεύτηκαν για τον μεγαλομέτοχο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ που καλείται για ένα ακόμα καλοκαίρι να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Δύο φορές το έχει κάνει με επιτυχία, με τον Άρη να βγαίνει Ευρώπη και να αφήνει ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ από κάτω του. Τις επόμενες μέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης καλείται να πάρει αποφάσεις γνωρίζοντας όμως πως υπάρχει το μεγάλο “αγκάθι” της υπόθεσης του Ντουρμισάι στο CAS.

Η πρώτη επαφή που θα έχει θα είναι με τον Χερμάν Μπούργος. Πιθανότατα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα μεταφέρει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ τα “θέλω” του προκειμένου ο Άρης να κάνει το επόμενο, παραπάνω, βήμα που περιμένει και ο κόσμος του. Σε αυτή τη συνάντηση που ξεκαθαρίσει και ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Μπούργος ήταν αυτός που άνοιξε το ρόστερ της ομάδας κι έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν βρίσκεται ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του Χουλιάν Κουέστα, ενώ συζήτηση θα γίνει και με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά του ολοκληρώνονται, αλλά και με αυτούς που φαίνεται να έχουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Ένας εξ αυτών είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Όλα αυτά βέβαια τις επόμενες μέρες διότι αυτό που προέχει τώρα για τον οργανισμό Άρη είναι να βγει νικητής από τον… πόλεμο που δέχεται από την ΕΠΟ στο θέμα της αδειοδότησης. Υπάρξει ξεσηκωμός όχι μόνο τις τάξεις του κόσμου, αλλά και από τα πολιτικά κόμματα και τους πολιτευτές της Βορείου Ελλάδας από τους οποίους πλέον οι κιτρινόμαυροι περιμένουν πράξεις.

To Top