ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το EuroCup για το ζευγάρι Προμετέι-Άρης

Το EuroCup προχώρησε σε μια πρώτη ανάλυση των ζευγαριών, που θα αναμετρηθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, διεκδικώντας το εισιτήριο στα προημιτελικά. 

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει για τον αγώνα του Άρη με την Προμετέι, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου (19:00) στη Λετονία

“Η Προμετέι κέρδισε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην κανονική περίοδο για να “σκαρφαλώσει” στην τέταρτη θέση του Α’ Ομίλου και να εξασφαλίσει έναν εντός έδρας αγώνα στα πλέι οφ κόντρα στον Άρη Midea, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στον Β’ Όμιλο, στην πρώτη του παρουσία EuroCup εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. 

Ο Άρης έρχεται επίσης σε καλή φόρμα στην postseason, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί των διεκδικητών θέσεων στα πλέι οφ.

Η ουκρανική δύναμη δεν έχει παίξει ποτέ σε εκτός έδρας αγώνα πλέι οφ του EuroCup στο δρόμο. Την περασμένη σεζόν, την πρώτη της στη διοργάνωση, η Προμετέι απέκλεισε τους Βεόλια Τάουερς Χάμπουργκ και τον Προμηθέα Πάτρας, στους 16 και στους προημιτελικούς, αντίστοιχα, προτού κοντραριστεί με την Τουρκ Τέλεκομ στα ημιτελικά. Όλοι οι αγώνες της Προμετέι έγιναν εκτός έδρας, στη Ρίγα της Λετονίας. 

Η τελευταία φορά που ο Άρης έφτασε στη φάση των νοκ άουτ στο EuroCup ήταν το 2006, όταν έχασε από την Ντινάμο Μόσχας στον τελικό της διοργάνωσης”.

To Top