ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το EuroCup θέλει τον Άρη και τη νέα σεζόν! Επίκειται συνάντηση Μποντιρόγκα-Παπαγεωργίου!

Ο Άρης έχει κερδίσει το στοίχημα της συμμετοχής του στο EuroCup, ανεξάρτητα από την περαιτέρω πορεία του στον θεσμό και ήδη η διοργανώτρια αρχή έχει διερευνήσει τις προθέσεις του για την επόμενη σεζόν. Επιθυμία των ιθυνόντων του θεσμού  είναι να βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης και τη νέα σεζόν στη διοργάνωση.

Παρότι ο Άρης έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις 20 ομάδες που πήραν μέρος φέτος στο Eurocup ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και προκρίθηκε στα πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσει κόντρα στην Προμετέι, στις 6 Μαρτίου την πρόκριση στα προημιτελικά.

Επίσης, η εικόνα του γεμάτου Nick Galis Hall και η εκπληκτική ατμόσφαιρα, που επικρατεί σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό των αντιπάλων, οι οποίοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τις συνθήκες, που συνάντησαν.

Όλα αυτά τα μηνύματα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και στα υψηλότερα κλιμάκια της Ευρωλίγκας στην Βαρκελώνη και με δεδομένο πως σταδιακά αρχίζει ο σχεδιασμός για το Eurocup της νέας σεζόν, η διοργανώτρια αρχή  συμπεριλαμβάνει τον Άρη στο πλάνο της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα επίκειται συνάντηση του ισχυρού άνδρα της Ευρωλίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου είτε στη Βαρκελώνη είτε στο Βελιγράδι, ώστε να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό θέμα.

To Top