ΜΠΑΣΚΕΤ

Το FunBasket Festival έρχεται στη Θεσσαλονίκη, φωνάζει “παρών” ο Άρης

Το FunBasket Festival της ΕΟΚ συνεχίζει τις δράσεις του και το προσεχές Σάββατο (2/3) θα βρίσκεται στη Μίκρα, με παιδιά 4-8 ετών με τις εμφανίσεις του Άρη, του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ να αναμένεται να βρεθούν στον ίδιο χώρο για να προπονηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Το FunBasket Festival εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα, φέρνει τα παιδιά ηλικιών 4-8 ετών κοντά ή… ακόμα πιο κοντά στο μπάσκετ αν έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται και στοχεύει να τους δώσει τις βασικές αρχές τόσο του αθλήματος όσο και του φίλαθλου πνεύματος.

Το ερχόμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου, στο κλειστό Γυμναστήριο Μίκρα 2 θα διεξαχθεί άλλο ένα FunBasket Festival που θα φέρει σε ένα γήπεδο τα παιδιά των ομάδων της Θεσσαλονίκης για να διασκεδάσουν όλα μαζί με το αγαπημένο τους σπορ.

Από τις 10 το πρωί και για δύο ώρες, σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΘ θα διεξαχθεί η μπασκετική αυτή γιορτή, με τα μικρά παιδιά να φορούν τις εμφανίσεις των ομάδων της πόλης, του Αρη, του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ και άλλων και όλα μαζί στον ίδιο χώρο να περάσουν όμορφα και να παίξουν υπό την καθοδήγηση και των ειδικών που θα τους έχουν έτοιμο ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στις ηλικίες τους και φυσικά τον σχετικό εξοπλισμό.

Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σύντομα και στην Αττική με παιδιά μεταξύ άλλων και από τις πιο δημοφιλείς ομάδες που εδρεύουν στο Λεκανοπέδιο. Διότι όπως λέει και το σχετικό σλόγκαν, το μπάσκετ #EinaiXara και αυτό πρέπει να μάθουν όλοι από τις μικρές ηλικίες”.

To Top