Το G/G στην Τρίπολη και η νίκη-«βάλσαμο» για την Τσέλσι

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ιωνικό και το G/G προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι αναζητά την επιστροφή στις νίκες ύστερα από δύο συνεχόμενες βαριές ήττες, μία στην Αγγλία και μία στην Ευρώπη.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για μπομπες στοιχημα!

  1. Σαουθάμπτον – Τσέλσι (17:00)

Η Τσέλσι προέρχεται από δύο βαριές ήττες. Όχι μόνο συνετρίβη από την Μπρέντφορντ με 4-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 στο Λονδίνο στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρεβάνς στην Ισπανία, την προσεχή Τρίτη (12/4), φαντάζει «βουνό». Η Σαουθάμπτον δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), αλλά θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

➥ Πάντως, η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να συνέλθει αγωνιστικά και να επιστρέψει στις νίκες. Το διπλό ποντάρεται σε απόδοση 1.90.

 

  1. Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός (19:30)

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Οι Αρκάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θέλουν να τερματίσουν στην τιμητική 7η θέση του Πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι «νεοφώτιστοι» χρειάζονται ακόμα βαθμούς για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής τους, αλλά δύσκολα θα κινδυνέψουν, καθώς βρίσκονται στο +9 από τη Λαμία και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

➥ Ο Ιωνικός σκοράρει με άνεση, ενώ ο Αστέρας είναι πάντα δυνατός στην έδρα του. Το «καλοπληρωμένο» G/G έχει απόδοση 2.15.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top